Étel nélkül hagyták magára napokig a kisfiút, meztelenül bujkált az ágy alatt - Videó

anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen látvány fogadta a rendőröket, a mocskos lakásban, az ágy alatt találták meg meztelenül azt a hároméves kisfiút, akit az édesanyja három napig magára hagyott étel nélkül.

Édesanyja azért hagyta otthon a hároméves gyereket, hogy bulizni mehessen Odesszába. A nő ráadásul arról sem gondoskodott, hogy fiának legalább legyen mit ennie. A gyerek nem talált mást, csak cukrot, azt fogyasztotta.

Az volt a szerencséje, hogy amikor megnyitotta a csapot, hogy igyon, nem tudta utána elzárni, így az alsó szomszéd beázott. Az ott lakó nő felment hozzájuk, és az anyát kereste, ekkor derült ki, hogy a gyerek egyedül van otthon. A rendőrök lyukat vágtak az ajtón, így sikerült bejutniuk. Gusztustalan állapotban találták a lakást, a gyerek pedig meztelenül az ágy alatt rejtőzködött – írta a Mirror.

Kiderült, a szomszédok elmondása szerint a nő sokszor hagyta egyedül a kisfiút, hogy bulizni menjen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.