Eltűnt a VV Fanni-ügy koronatanúja, nem tudják beidézni

Forrás: -- -
tárgylás eltűnt VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött az évekkel ezelőtt eltűnt valóságshow-sztár ügyének tárgyalása. Csakhogy az ügy koronatanúja, aki aznap még látta VV Fannit, nem kapta meg az idézést, mert nem sikerült neki kézbesíteni.

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el, holttestét azóta sem találják, de a rendőrség szerint a lány már nincs életben. Meggyilkolásával B. Lászlót vádolják. Feltételezések szerint a Dunába dobhatta a holttestet, de annak is felmerült a lehetősége, hogy sósavval tüntették el.

VV Fanni ügyét a napokban kezdték tárgyalni. Forrás: --

A tárgyalásokra most került sor, a vádlott nagybátyja, Dr. Brodmann Péter, és VV Fanni barátnője, B. Erika is kihallgatásra került. Ám az ügy koronatanúja, Dr. H. Erzsébet nem jelent meg a bíróságon, ugyanis nem sikerült kézbesíteni az idézést. A nő úgy tudni, a fodrásznál látta Fannit az eltűnése napján - írta meg a Bors.

Az ügyészség igyekszik előkeríteni a tanút, és újra beidézni a tárgyalásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.