Kiderült, mi okozhatta a harmadikról kizuhant szekszárdi kislány halálát

halál kisgyerek baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek kerültek napvilágra a szekszárdi kislány tragédiája kapcsán. 

Ahogy azt korábban megírtuk, szörnyű baleset történt hétfőn délután Szekszárdon: egy 1,5 éves kislány kizuhant egy társasház harmadik emeletéről. A kicsi sajnos nem élte túl. Édesapa fejvesztve szaladt le az utcára, és a kislányt azonnal átvitte az út túloldalán lévő mentőállomásra, de hiába küzdöttek érte az orvosok, még aznap éjszaka életét vesztette.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A hírek szerint hiányos lehetett az erkély korlátja, és ezen átmászva eshett ki a gyermek. Úgy tudjuk, a család egy hete költözött be az ingatlanba.

Rinfel János, jogász szerint, ha a főbérlő tudott is a hiányosságról – ami egyébként nem nyert eddig bizonyosságot –, akkor is a szülőket terheli a felelősség. Ilyen esetben a gyermek felügyeletére kötelezett személyt fogják esetlegesen meggyanúsítani – tudta meg az ATV Híradó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.