Megszólalt a barátnő - Elárulta, mi okozhatta VV Fanni halálát

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
halál VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem hallott részletek.

Ahogy azt korábban megírtuk, ijesztő felvételt vetítettek le a múlthét pénteki tárgyaláson, amely kulcsfontosságú bizonyíték lehet VV Fanni gyilkosságának ügyben. A vádlott, B. László látható a videón, miközben a fiatal lány tehetetlen testét cipeli, ám azt nem tudja senki, hogy a felvétel rögzítésének pillanatában Fanni életben volt-e még, vagy sem.

Fanni legjobb barátnője, Hajnalka most olyan részleteket árult el, amit eddig nem tudtunk Fanniról:

"Ott voltam, amikor a kábítószer-kereső kutya bejelzett egy műanyag pohárra, és úgy tudom, gina volt benne, szóval biztosan elkábították, és hacsak nem a legrosszabbat akarták, akkor valószínűleg rosszul sült el a dolog" - mondta a tanúként kihallgatott Hajnalka. Mint kiderült, Fanninak szívritmuszavara volt, aminek kifejezetten nem tesz jót a kábítószer-fogyasztás, vagyis nem kizárt, hogy valóban ez állhat a tragédia hátterében.

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Hajnalka szinte biztos benne, hogy Fanni már nincs életben, ugyanis álmában kétszer is találkoztak, és elköszöntek egymástól:

"Egyszer a látomásomban háttal volt, egy hófehér fal előtt, csak a hosszú, sötét haja látszódott, nem fordult meg, és csak annyit mondott, nem tudja, hol van, majd köszönt, és elment. Másodszor, röviddel ezután pedig a szüleim – akik már nem élnek – hozták el Fannit, hogy újra lássam. Egy tó közepén voltunk, s egy asztálnál ülve négyesben vacsoráztunk. Sosem felejtem el, mert nagyon furcsa helyszín és álom volt, majd ismét, most már véglegesen elbúcsúzott tőlem, s azóta egyszer sem jött" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.