Koronavírus - Hatósági karanténba került a Szeged férfi kézilabdacsapata

Forrás: Shutterstock -
hatósági karantén koronavírus kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatósági karanténba került a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának valamennyi játékosa, a szakmai stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársak egy, "a klub szűkebb környezetébe tartozó személy" pozitív koronavírus-tesztje miatt.

Mindez kétségessé tette a MOL-Pick Szeged - Paris Saint-Germain mérkőzés megrendezését, amely csütörtökön lenne a csongrádi megyeszékhelyen a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

A csapat honlapjának hétfői beszámolója szerint a felnőtt csapat és a szakmai stáb tagjai, valamint a munkatársak teszteléséről a klub gondoskodik. A történtek miatt a felnőtt keret edzéseit és egyéb hivatalos eseményeit felfüggesztették.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

A pozitív tesztről a hivatalos eljárásrendnek megfelelően a Magyar Kézilabda Szövetséget, a Budakalász, a Csurgó, a Veszprém-Felsőörs csapatait, valamint az európai szövetség illetékes szerveit is értesítette a szegedi klub, amely folyamatosan kapcsolatban van a járványügyi hatóságokkal - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.