Ezért távozott az RTL-től: „Senki nem értette a csatornánál, hogy miért nem használják Lékai-Kis Ramónát"

TV2 Dancing with the Stars Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Kiss Ramóna az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt, a hamarosan induló Dancing with the Stars műsorvezetője lesz. Rami a Life.hu-nak beszélt az okokról is, elmondta, várakozással és izgatottan néz a jövőbe. 

19 év után távozott az RTL Klub képernyőjéről, hogy a legfőbb konkurens, a TV2 arca legyen Kiss Ramóna. Követői közül sokan üdvözölték döntését, mások azt írták, csalódtak benne.

A Blikk úgy tudja, a Barátok közt egykori színésznőjénél a mellőzöttség tette be a kaput, úgy érezte, hogy az RTL Reggeli című műsorán kívül nem számítanak rá a csatornánál.

Forrás: Insta / Kiss Ramóna

„Senki nem értette a csatornánál, hogy miért nem használják Lékai-Kis Ramónát, például miért nem őt ültették be az Álarcos énekes zsűrijébe, ha már egy nőt választottak új tagnak. Helyette leigazolták Hargitai Beát" – árulta el a lap informátora.

„Rami az RTL-ben csak akkor kapott pénzt, ha képernyőre került. A Reggeliben úgy 200-250 ezer forintot kereshetett adásonként, így az elmaradt X-Faktor komoly anyagi veszteséget jelentett számára. A TV2 azonban csatornaszerződést kötött vele, amely jóval magasabb fizetést is jelenthet" – nyilatkozta egy szakmabeli.

Ramóna távozását az RTL Klub így kommentálta: „Lékai-Kiss Ramóna az elmúlt években sok ikonikus műsorunkban szerepelt, köszönjük neki, hogy hozzájárult az RTL Magyarország sikereihez. Sok sikert kívánunk neki a következő időszakhoz" – közölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.