Tragikus esetről számolt be nemrég egy külföldi hírportál: egy 9 éves fiú holttestére bukkantak, aki vélhetőleg gyilkosság áldozata lett. 

Egy idahói lakásban bukkantak rá egy 9 éves fiú holttestére szeptember első napjaiban. A kicsi szörnyű körülmények között élt, rettenetesen alultáplált volt, és hányás folyt ki a száján, mikor rátaláltak. 

Mint kiderült, a fiút a mostohaanyja kínozta halálra, mert nem bírta elviselni a kisfiút. A koronavírus-járvány miatt ők is kénytelenek voltak otthon maradni, de a nő számára ez már sok volt. Monique Osuna előre eltervezett módszerekkel bántalmazta a kicsit.

Rengetegszer nem kapott enni, de amikor kapott, akkor is sokszor csak rizsen és vízen élt. Folyamatos fizikai bántalmazásnak volt kitéve: pórázzal, övvel, serpenyővel verte. Direkt olyan eszközöket választott, amelyekkel komolyabb sérüléseket tud okozni. 

Forrás: GoFundMe

A gyermek édesapja gyakorlatilag semmit sem tett a kisfiú megmentésére, hagyta, hogy élettársa kínozza és végezzen vele. Mint kiderült, a pár még másik 3 kisgyermeket nevelt, őket azonban elvették tőlük, és más családokhoz helyezték - írja a CrimeOnline