Liptai Claudia élőben jelentkezett a karanténból: így érzi magát most

Forrás: Liptai Claudia/Instagram -
teszt karantén Liptai Claudia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudiát meglepetésként érte a hír, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, hiszen semmiféle tünetet nem produkált.

Két napja videóban jelentette be Liptai Claudia, hogy ő is elkapta a koronavírus.
"Az összes olyan produkcióban amiben dolgozom, nagyon felelősségteljesen tesztelik a résztvevőket, így a tegnapi napon én is túlestem a PCR-teszten. Az esélytelenek nyugalmával indultam neki ennek a tesztnek, hiszen sem nekem, sem a családomnak semmilyen tünete nincsen. Nem vagyok lázas, nincs hőemelkedésem, nem köhögök, nincs rossz közérzetem" - mondta videójában.

Most újra bejelentkezett közösségi oldalán, hiszen követői tele voltak kérdésekkel, ezekre is igyekezett választ adni. Elismerte, hogy amikor megtudta, hogy pozitív a CPR teszt, azt hitte vége van a világnak. A második tesztje is pozitív lett, úgy fogalmazott "még jobban koronavírusos."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.