Paris Hilton mindenkit átvert: "Nem vagyok egy buta szőke"

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Paris Hilton vallomás celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hiltonról ma is sokan gondolják azt, hogy egy buta szőke, de leszögezte: végig egy karaktert játszott.

Paris Hilton kifejezetten az a celeb volt, aki arról híres, hogy híres. Minden buliban feltűnt hasonlóan kiváltságos életet élők oldalán, de azóta nagyon sokat változott, ami a megjelenésén is látható, hiszen sokkal visszafogottabban öltözködik, mint egykor, valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy sikeres vállalkozó lett: összesen 19 termékcsaládja van. Nem csoda, hogy mostanra megelégelte a róla régebben kialakult képet, ami még ma is tartja magát, vagyis azt, hogy ő csak egy butuska szőkeség.

Paris Hilton Forrás: AFP/Valerie Macon

Életéről egy róla készült dokumnetumfilmben beszél, melyben arról is beszámol, milyen metális és fizikai bántalmazások érték éveken keresztül abban a bentálakásos iskolában, ahova szülei küldték. Paris Hilton azt is elmondta, hogyan védekezett a gyakori támadások ellen. "Azt mondtam magamnak, Paris, te egy karaktert játszol, ez nem te vagy. Ne érezd magad rosszul, amikor az emberek csúnya dolgokat mondanak rólad, mert nem rólad beszélnek, hanem arról, akinek gondolnak téged. Ez a gondolkodásmód megvédett, mert nagyon kiszolgáltattam magam, és az egész világnak megvoltak a prekoncepciói rólam. Nem vagyok egy buta szőke, csak nagyon jól tudom tettetni" - árulta el Paris a Vogue magazinban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.