"Élni akart, mindenkinél jobban" - megszólalt a 28 évesen elhunyt kézilabdázó testvére

Forrás: Marco Schultz/hbf-info.de -
halál kézilabda méhnyakrák Selmeci Sarolta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selmeci Sarolta, a német TG Nürtingen kézilabdázója 28 évesen hunyt el daganatos megbetegedés következtében. Testvére, Prágai Tamásné Selmeci Katalin nyilatkozott a hatalmas veszteségről: felfoghatatlan, hogy nincs velük. 

Fél évvel azután, hogy diagnosztizálták a 28 éves kézilabdázónál a méhnyakrákot, Selmeci Sarolta szervezete feladta a harcot. Általános kivizsgálás miatt ment orvoshoz tavaly novemberben, először chlamydia fertőzésre gyanakodott az orvos, majd erős gyulladásra, de mivel nem szűntek a tünetei, további vizsgálatokat végeztek, így derült ki, hogy a fiatal sportoló rákos.

Selmeci Sarolta 28 évesen hunyt el Forrás: Marco Schultz/hbf-info.de

csak a gyógyulásra koncentrált, csak rá kellett nézni, és az ember azt gondolta, nem is mi adunk erőt neki, hanem ő nekünk. Nagyon szeretett volna meggyógyulni"

Blikknek

"

Senki sem gondolta, hogy a betegségének kiderülése után ilyen gyorsan elveszítjük. Hiszen élni akart, mindenkinél jobban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.