Várkonyi András elvesztette apját, lányát és öccsét: "Ebbe beleszakad az ember szíve"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
halál Várkonyi András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi András és családja mögött borzalmas megpróbáltatásokkal és veszteségekkel teli időszak van: elhunyt lánya, öccse és édesapja is. 

Várkonyi András elmúlt időszaka borzasztó veszteségekkel teli volt. Két éve elvesztette lányát, Andrea 39 évesen hosszú és súlyos betegség után távozott az élők sorából.

Ebbe beleszakad az ember szíve. Az ölemben halt meg, ordítottam, sírtam. A feleségemmel mind a ketten belerokkantunk lelkileg.

Várkonyi Andrást rengeteg veszteség érte az elmúlt években Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"A seb nem gyógyult, vírusfertőzést kapott. Másnap hívták a feleségét, menjen be a kórházba, hogy el tudjon tőle búcsúzni. Rémálom, és hihetetlen, ami történt" - oszotta meg ezt a tragédiát is Várkonyi András, akinek nemrég az apjától kellett végső búcsút vennie.

"

Nem ért váratlanul a halála, mert azt láttam, lejárt az idő, belefáradt az életbe. Mégis borzalmas egy szülő elvesztése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.