Miskolc-Görömböly tanárnő eltűnt személy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 30-én tűnt el egy tanárnő Miskolc-Görömbölyről, azóta sem tudja senki, hol lehet. 

Kovács Mariettát a családja és a rendőrség is nagy erőkkel keresi - ám lassan eltelt egy hónap, és még mindig nincsen nyoma. A százhalombattai asszony vendégségben volt Miskolc-Görömbölyön, ahonnan egyszer csak elsétált.

"A szüleim házában voltunk, éppen a testvéremmel beszélgettem, amikor nyoma veszett szegénynek. Rita délután hat óra körül elsétálhatott.Három éve diagnosztizálták nála az Alzheimer-kórt, sajnos nagyon nehezen tájékozódik" - mondta a Borsnak az asszony élettársa, akivel már 12 éve egy párt alkotnak.

Forrás: Police.hu

István azonnal autóba pattant, ahogy a család többi tagja is azonnal Marietta keresésére indult. A rendőrök nyomozókutyákat is bevetettek, akik szagminta alapján próbálták felkutatni a nőt, sajnos azonban nem jártak sikerrel.

A család 1 millió Forintot ajánlott fel annak, aki segít megtalálni.

"Két kutató-mentő csapat keresi folyamatosan a környéken. De a volt tanítványai és kollégái is többször leutaztak a helyszínre. Az egyik százhalombattai általános iskolában volt tornatanár, rengeteg gyermekkel megszerettette a testmozgást, nagyon sokan szerették. A betegsége miatt azonban januárban leszázalékolták" - fejezte be István.

Ha valaki látja, hívja a rendőrséget, vagy a családot az alábbi számon: +36702450447

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.