Koronavírus: vérlázító dolog történt egy budapesti kardiológiai intézetben

kardiológia Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet csütörtökön feljelentést tett egy apuka ellen, aki nem tartotta be a látogatási tilalmat..sőt!

Rengeteg ember nem hajlandó betartani a járvány miatti korlátozásokat, legtöbbször még ki is kérik maguknak a látogatók. Legutóbb pedig egy meglehetősen agresszív esettel találkoztak a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben.

„Mélyen meg vagyunk döbbenve. Míg a járvány első hulláma alatt felfoghatatlan támogatást kaptunk a magyar társadalomtól, most a második hullám elején agresszióval és méltatlan kritikákkal, számonkérésekkel találkozunk. Tegnap rendőrségi feljelentést is kellett tennünk„ – kezdte Facebook posztjában a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet.

„A biztonsági őr itt utol érte és felszólította, hogy tegyen eleget az Intézet COVID-19 protokolljában előírt szűrési kötelezettségének és vegye fel – az ingyenesen biztosított – szájmaszkot. Az illető erre sem volt hajlandó, sőt, megütötte a szolgálatot teljesítő kollégát" - folytatták a felháborodott bejegyzést.

„Az elmúlt napokban nem ez volt az egyetlen fájó történés, több kritika ért minket a járványügyi helyzet miatt bevezetett eljárásrendjeinkért. Higgyétek el, minden intézkedésünk a nálunk gyógyulók és gyógyítók érdekét védik. Az emberi életnél nincs fontosabb, a járvány második hulláma minket sem kerül el, a szív-és érrendszeri megbetegedéssel küzdők pedig a legveszélyeztetettebbek. Mi szívvel dolgozunk!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.