12 métert zuhant a tiszalöki vízerőmű tetejéről a férfi: csoda, de túlélte

zuhanás Tiszalök vízerőmű helikopter mentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton történt a szörnyű baleset: 12 métert zuhant a tiszalöki vízerőmű tetejéről leesett férfi. A részletek egyelőre tisztázatlanok. 

Soha nem feledett nap lesz a szeptember 19-e annak a férfinak, aki egyelőre ismeretlen okok miatt 12 métert zuhant a tiszalöki vízerőmű tetejéről.

A segítség hamar kiért a helyszínre, azonban a mentőknek és a tűzoltóknak több, mint 2 órájába telt, mire sikerült felhozniuk a mélybe zuhant férfit.

A mentők szerint egy ekkora zuhanást nem lehet túlélni, a férfinak óriási szerencséje volt.

A brutális balesetet bekövetkeztekor egy hatalmas csattanásra lettek sokan figyelmesek, mások pedig szemtanúi is voltak a történteknek.

"A helyszínre két mentőegység és mentőhelikopter is érkezett. Az elhúzódó kimentés után a fiatal férfit ellátást követően stabil állapotban légi úton szállították kórházba" - nyilatkozta az Országos Mentőszolgálat a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.