Sóderszállító teherautó gázolt halálra egy hatéves kislányt Szegeden hétfő délután. Kiarát igazi királylányként, hófehér ruhában, koronában helyezik végső nyugalomra.

Ahogyan korábban mi is megírtuk egy teherautó gázolt halálra egy hatéves kislányt Szegeden szeptember 7-én, hétfő délután. A kisgyermek nevelőapja testvére hozta el az óvodából Kiarát. Az édesanya, Zsuzsanna a baleset reggelén látta utoljára kislányát, délután már a sógornője telefonált neki, hogy szörnyű tragédia történt.


Egy hatéves kislányt gázolt halálra egy sóderszállító teherautó Szegeden
Forrás: MTI/Donka Ferenc

"Én magam is megpróbáltam újraéleszteni, de már hiába. Amikor megérkezett a halottaskocsi, betették őt, de még megengedték, hogy utoljára ránézzek a kislányomra. Mostanában a reggelek a legnehezebbek, mert állandóan az jut eszembe, hogy éppen most vinném az óvodába a kislányomat. Folyamatosan várom haza, mert nem tudom elfogadni, hogy ő nincs többet" - nyilatkozta a Borsnak megtörten az édesanya. 

A mindig mosolygós Kiarától igazi királylányként fognak végső búcsút venni.

"Hófehér ruhában és koronában temetjük el, és a koporsójába betesszük a kedvenc játékait, ruháit és kispárnáját" - mondta Zsuzsanna.