Wolf Kati az édesanyja példáját követi - nem torzítja el a valóságot

öregedés család fake Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati 46 évesen sem kendőzi el a valóságot - szereti megmutatni a maga természetes valóját.

Egy születésnap mindig jelentőségteljes pillanat az ember életében, függetlenül attól, hogy ünnepli-e vagy sem. Az évek előrehaladtával a nők egyre kevésbé szeretik hangsúlyozni a gyertyák – és ezzel az éveik – számát, Ám Wolf Kati másképp vélekedik.

Wolf Kati Forrás: Wolf Kati/Instagram

"Soha nem volt porondon a családunkban, hogy az öregedéssel foglalkozzunk. Anyu sem az a típus, aki a ráncait nézegeti a tükörben: természetes szépség, aki anyaként és feleségként is teljes életét él. Az ő példáját követem, és a lányaim is ezt látják. Ebben a »filteres« világban egyre fontosabb hangsúlyozni az egészséges önértékelést és önbizalmat. Ezt szeretném tinédzser lányaimban is megerősíteni. Persze negyven fölött már látom magamon az idő múlását, de

nem akarok görcsösen harcolni a szarkalábakkal!"

- mesélte a holnap megjelő HOT! Magazinban véleményét Wolf Kati.
És hogy miért nem érzi magát Kati 46 évesnek, valamint melyik szülinapjára emlékszik legszívesebben? A holnap megjelenő HOT!-ból kiderül!

Keressétek digitális formában is a Hot! Magazint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.