Pikáns! Sharon Stone kitálalt: ezzel a színésszel volt a legjobb csókolózni

Forrás: AFP/Mark Ralston -
csók Sharon Stone Robert De Niro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 62 éves Sharon Stone számos filmben játszott, ez azt is jelenti, hogy több színésszel is csókolózott a filmvásznon. Most elárulta, kivel élvezte a legjobban. 

Sharon Stone Golden Globe-díjas amerikai színésznő, egyben a 90-es évek szxszimbóluma is volt. Az tehát nem kétség, hogy férfi partnereinek nagy élmény lehetett egy-egy intimebb jelenet, amit vele forgattak, de vajon számára ki volt a legmeghatározóbb élmény? Nemrég a színésznő elárulta, kivel volt a legélvezetesebb csókja a fimvásznon: Robert De Niróval.

Sharon Stone Forrás: AFP/Mark Ralston

A páros a Casino című 1995-ös drámában szerepelt együtt, és ott csattant el a Sharon Stone számára emlékezetes csók is. "Robert De Niro biztos, hogy a legjobb csókoló" - mondta. Hozzátette, azért is volt igazán különleges élmény, mert mindig csodálta a színészt, felnézett rá. "Annyira kötődtem hozzá, őrületesen szerelmes voltam belé" - árulta el Sharon Stone. Bárki is jött utána, nem érhetett fel ahhoz az élményhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.