Gábor Zsazsa özvegyét szponzorok segítik a temetés megvalósításában: ezért fogadta el

Forrás: Northfoto -
temetés Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa itthoni temetésére a koronavírus miatt egyelőre nem kerülhet sor, mivel az özvegy egyelőre nem léphet be Magyarországra. 

Özvegye szeretné teljesíteni Gábor Zsazsa utolsó kívánságát, vagyis azt, hogy itthon nyugodjon. Egyelőre a koronavírus okozta helyzet miatt azonban nem léphet be Frédérick von Anhalt Magyarországra.

Gábor Zsazsa Forrás: Northfoto

"Csak München érintésével kaptam repülőjegyet Budapestre, és a gép már a levegőben volt, amikor kiderült, a határzár miatt nem léphetek Magyarország területére, így Münchenben ragadtam. Itt megvárom az október elsejét, hátha enyhül a szigorú rendelkezés, és teljesíthetem a feleségem utolsó kívánságát" - mondta a Blikknek a herceg.

felajánlották a segítségüket, kaptam együttműködést ígérő levelet. Időközben szponzorok is bejelentkeztek.

Nem nyerészkedni vagy spórolni akarok, csupán jólesik, hogy a nejem szülőhazájában ma is vannak, akiket lázba hoz végleges visszatérése, arról nem is beszélve, hogy nagyszabású búcsúztatást szeretnék. Gábor Zsazsa esetében más szóba sem jöhet" - tette hozzá. A temetést decemberre tervezi.

"

Remélem, valósággá válhat a decemberi temetése, de azt is tudomásul veszem, ha idén már nem mehetek Magyarországra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.