Ítéletidő várható: viharos szél, erős hidegfronttal

időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokra nem érdemes szabadtéri programot szervezni. 

Szombat


Az erősen felhős, vagy borult égből eleinte (főleg hajnalban)sokfelé, majd egyre inkább keleten várható eső, zápor, zivatar. Több helyen kiadós mennyiségű csapadék várható. Az ÉNy-i szél nagy területen viharossá fokozódik. Mindössze 13 és 19 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete. Erős hidegfronti hatás érvényesül. A közlekedés időjárási feltételei rosszak lesznek a vizes útszakaszok és az erős oldalszél miatt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo


Vasárnap


ÉK-en reggel még eshet az eső, majd átmenetileg mindenhol csökken a felhőzet, kisüt a nap. A szél délire fordul és mérséklődik. A csúcshőmérséklet 16 fok körül valószínű.


Hétfő és kedd


Mindkét nap erősen felhős lesz az ég. Hétfőn DNy, kedden ÉNy felől várható szórványosan eső, záporeső. Kedden többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. Délutánonként 15-22°C ígérkezik.

Szerda


Változóan felhős időre van kilátás, legalább pár órás napsütéssel. Reggel ködfoltok képződnek. A szél gyenge marad. Reggel 9, délután 20 fok körüli értékeket mérhetünk- írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.