Rázuhant egy szék a fiatal lányra a tizenkettedik emeltről, súlyos a sérülése

agykárosodás baleset rázuhant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsétlen baleset érte New Yorkban az utcán sétáló 24 éves nőt, ugyanis a fejére zuhant egy kerti szék a tizenkettedik emeletről. Olyan súlyos agykárosodást szenvedett, hogy valószínűleg soha többé nem lesz képes önállóan ellátni magát.

A 24 éves Annabel barátjával akart találkozni, amikor az utcán sétálva a fejére zuhant egy szék a tizenkettedik emeletről. A lány csodával határos módon túlélte a balesetet, de súlyos sérülésekkel szállították kórházba, és három műtétet is végrehajtottak rajta.

A koponyája teljesen eldeformálódott, és komoly agykárosodást szenvedett. Azóta folyamatosan rehabilitációs kezelésekre jár, nem tud dolgozni, és képtelen önállóan ellátni magát. Ugyan az állapota lassan, de mutat javulást, viszont elképzelhető, hogy sosem jön rendbe teljesen.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A nyomozás során kiderült, hogy a széket egy penthouse lakás erkélyről fújta le az erős szél. Ám így is kártérítési pert indítottak, mivel gyakori arrafelé a hasonló időjárás, így a kerti bútorokat rögzíteni kellett volna – írta meg a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.