Szabó Ádám kiakadt Köllő Babett beszólása miatt: "Egyáltalán nem tudtam rajta nevetni"

Szabó Ádám Köllő Babett Sztárban sztár beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi a Sztárban sztár legújabb élő show-jában Tina Turnerként nyűgözte le a zsűrit. Köllő Babettnek annyira tetszett a produkció, hogy be is szólt az énekesnő exének, Szabó Ádámnak.

Hihetetlenül szexi volt a produkció alatt Tóth Andi, aki Tina Turner bőrébe bújt. Mint a négy zsűritag tátott szájjal nézte az előadást, a végén pedig mindenki állva tapsolt. Köllő Babett nem is bírta szó nélkül hagyni, hogy Szabó Ádám egy ilyen nőt hagyott futni.

Szabó Ádám Forrás: Szabó Ádám/Instagram

„Soha nem lesz ilyen nőd, mint Tóth Andi" - szúrta be az értékelésébe csípős megjegyzését Babett,amit Szabó Ádámnak címzett.

Míg Babett poénnak szánta a beszólását, addig Ádám egyáltalán nem nevetett, sokkolták a luxusfeleség szavai.

„Sokkolt Babett beszólása, egyáltalán nem tudtam rajta nevetni, amellett, hogy szeretem Babettet, és nem vettem sértésnek a megjegyzését. Nem értem, Andi produkciója miatt miért kerülök én egyáltalán szóba, amikor már mindketten lezártuk ezt a kapcsolatot. Az viszont igaz, hogy Andi elképesztően gyönyörű és nagyon tehetséges. Ezért mondtam, hogy biztos nem lesz ilyen barátnőm, hiszen Tóth Andiból csak egy van, de majd lesz másik" - mondta Ripostnak Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.