Az utcán szült a gödöllői nő, majd otthagyta a csecsemőt

Forrás: -- -
baba szülés bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő igyekezett eltitkolni, hogy terhes a környezete elől. Gyerekét az utcán szülte meg, majd magára hagyta. Csak a szerencsének köszönhető, hogy járókelők rátaláltak, és sikerült megmenteni a csecsemő életét.

Még 2018 őszén esett teherbe a nő, ám próbálta eltitkolni, hogy állapotos. Amikor a 32-33. hétben járt, sétálni ment gödöllői otthonából, ekkor indult be a szülés. Egy bokros területen életet adott kisbabájának, és otthagyta a gyereket. Majd ezután mintha mi sem történt volna, hazament, és megsétáltatta a kutyáját.

A fotó illusztráció. Forrás: --


A babára járókelők találtak rá, már nagyon ki volt hűlve, mindössze 26 fok volt a testhőmérséklete, 1-2 órán belül meghalt volna, de szerencsére így megmenekült.

Néhány nap múlva a rendőrség letartóztatta az anyát tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt – írta a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.