Lopott robogóval, jogosítvány nélkül balesetezett a tinédzser Tatán

Forrás: Shutterstock -
motorbaleset rendőrség lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellopott egy robogót a 14 éves fiú, majd néhány nappal később elesett vele. Ezután elfutott a helyszínről, de a rendőrök megtalálták, és előállították.

Bejelentés érkezett a rendőrségre miszerint Tatán egy fiatal fiú elesett egy segédmotorral, majd elfutott a helyszínről otthagyva a járművet. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy ezt a motort lopták el néhány napja a vasútállomásról.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A szemtanúk beszámolója alapján sikerült azonosítani a fiút, akit tíz perccel később az otthonában el is fogtak a rendőrök. A 14 éves kamaszon jól láthatóak voltak a balesetben szerzett sérülések.
Lopás miatt indult ellene eljárás, de mivel jogosítványa sem volt, és bukósisakot sem viselt amikor a járművet vezette, szabálysértés miatt is megbüntethetik – tudatta a police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.