Nem lesz kegyes az időjárás: durva és erős szél és sok eső is jöhet

Forrás: Thinkstock -
csapadék időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás még nem lesz kegyes hozzánk: szél és csapadék is lehet.

Csütörtök

Délnyugaton változóan, az ország nagy részén azonban erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Többfelé várható eső, záporeső, ÉK felé haladva egyre nagyobb mennyiségben. Az északnyugati szél délelőtt még erős lesz, aztán fokozatosan mérséklődik. 13-20 fok között alakul a hőmérséklet - ÉK-en lesz a leghűvösebb.

Eső és szél is jöhet Forrás: Thinkstock

Péntek

Szakadozik, csökken a felhőzet, de elszórtan még előfordul eső, zápor. 19 és 25 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A szél délire fordul.

Szombat

Fátyolfelhős időre számíthatunk, majd estétől nyugat felől megnövekednek a gomolyfelhők, és egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar. 22 és 29 fok közé melegszik a levegő, több helyen nyárias idő lesz. A déli szél sokfelé lesz erős, olykor viharos.

Vasárnap

Hajnalban-reggel sokfelé lehet csapadék, majd napközben csökken a felhőzet, naposra fordul az idő. 22-23 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő

Újabb felhősödésre van kilátás, egyre többfelé záporral, zivatarral, esővel. A délnyugati szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 20 fok köré csökken a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.