Egymillió forint a nyomravezetőnek – Egy hónapja tűnt el Miskolcon a tanárnő

Forrás: police.hu -
eltűnt nyomravezetői díj nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alzheimer-kórban szenvedő nő egy hónapja egyszerűen kisétált a házból Miskolcon, és azóta nem találják. A család végső elkeseredésében most egymillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Családlátogatásra ment az Alzheimer-kórban szenvedő Kovács Marietta és párja Miskolcra. A 60 éves nő egy idő után azt mondta, unatkozik és kimegy a kertbe kicsit. Ám nem jött vissza, párja utána ment, hogy megnézze, de sehol sem találta. Autóval kezdte az utcákat járni, de hiába. Miután besötétedett értesítették a rendőrséget.

Egy hónapja tűnt el Miskolcon a tanárnő, Kovács Marietta Forrás: police.hu

Keresőkutyákkal próbáltak a nyomára bukkanni, a környező erdőket és bányatavakat is átfésültek, de eredménytelenül.
„Marietta pedagógus volt Százhalombattán, de még ide, Miskolcra is eljöttek keresni a volt tanítványai és kollégái is. Több mint húszan gyűltek össze, ami nagyon megható volt" – mesélte párja, István.

Kiderült, az asszony útközben segítséget kért a házhoz közeli pincesoron.
„A nő elmondta, hogy nem tűnt betegnek, a párom így csak simán útba igazította. Ezért nem is tudom okolni, mert a betegsége egyébként még nem olyan súlyos és feltűnő" – mesélte István a Ripostnak.

Mivel a keresés egy hónapja eredménytelenül zajlik, a család pénzdíjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.
„A közelben van erdő és bányató is, azokat szintén átkutatták, de nem találtak semmit a rendőrök. Bár egy hónap eltelt, bízom benne, hogy valahol meglesz. Ezért is ajánlottunk fel egymillió forintos nyomravezetői díjat, ugyanis nagyon hiányzik" – nyilatkozta a Marietta párja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.