időjárás október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnap reggeli viharos szél és eső után napsütésre is számíthatunk, és a jövő hét nagy részében kellemesnek ígérkezik az idő, igaz, gyakran nagy szél is lehet. 

Vasárnap


Hajnali eső után napközben már sok napsütésre számíthatunk, gomolyfelhőkkel. 20 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.


Hétfő


Délnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan alakul ki zápor. A délnyugati, majd az északnyugati szél megerősödik. 24-25 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: Shutterstock


Kedd


Átmenetileg kevesebb felhő valószínű, többórás napsütésre van kilátás. Nagyobb eséllyel a keleti tájakon fordul elő zápor. Délután 19-24 fok valószínű.


Szerda


Erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, záporeső. Az ÉNy-i szél egyre inkább megerősödik. 16 és 22 fok közé esik vissza a hőmérséklet.


Csütörtök


Eleinte marad az esős idő, majd nyugat felől csökken a felhőzet, egyre több helyen bukkan elő a nap. Erős, olykor viharos lesz az ÉNy-i szél. 17-18 fok körül alakul a csúcsérték - olvasható a Köpönyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.