Hatalmas változás lesz szerdán hazánkban

Forrás: Getty Images -
eső időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változékony időre számíthatunk a héten. A keddi jó időt eső és hűvös váltja, de később ismét feljebb kúszik a hőmérő. 

Kedd


Változóan felhős időre számíthatunk, főleg a nap első felében délen, délkeleten fordul elő záporeső. A délnyugati szél gyakran lesz élénk. 20 és 25 fok között alakul a hőmérséklet. Front nem lesz felettünk.

Szerda


Borultságig növekszik a felhőzet, és délnyugat-nyugat felől egyre többfelé ered el az eső. Az északnyugati szél egyre inkább, és egyre nagyobb területen megerősödik. A csapadékos idő hatására csökken a hőmérséklet: délután mindössze 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: Getty Images

Csütörtök


Délig a Tiszántúlon még erősen felhős lesz az ég, itt gyenge eső, zápor még kialakul. Az ország többi részén már többórás napsütésre van kilátás. A kezdetben erős, olykor viharos légmozgás fokozatosan csillapodik. A csúcsérték 15 és 20 fok között alakul.

Péntek és szombat


Változóan felhős, főleg fátyolfelhők szűrte napos idő valószínű. Csak néhol fordulhat elő zápor. A hőmérséklet délutánonként 21-22 fok körül várható - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.