Brutális gyilkosság: az esküvőjükön ölte meg a férfi újdonsült feleségét

Forrás: vk.com -
Oroszország gyilkosság esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz Sztyepan Dolgih éppen a saját esküvőjén haragudott meg annyira a párjára, hogy ütni-vágni kezdte a násznép szeme láttára. Olyan súlyos sérüléseket okozott a fiatal nőnek, hogy az életét vesztette.

Vérfagyasztó jelenetnek lehetett szemtanúja a násznép egy orosz esküvőn. A 33 éves Sztyepan Dolgih ugyanis halálra verte újdonsült feleségét.

A férfi korábban börtönben ült fegyveres rablásért és gyilkosságért. Okszana Polugyenceva ekkor ismerte meg őt, úgy tűnt, a férfi jó útra tért, egymásba szerettek, majd úgy döntöttek összeházasodnak. A lagzit egy házban tartották. Csakhogy az ittas férfi féltékeny lett arra, hogy felesége egy vendéggel táncol, úgy érezte, megalázza őt.

Az esküvőjükön ölte meg a férfi újdonsült feleségét Forrás: vk.com

„A ház előtt rugdosni és ütni kezdte, majd a bent folytatta. A hajánál fogva rángatta, és erős ütéseket mért a fejére és a testére. Amikor befejezte, a ház mellett lévő kis szurdokba dobta a testét"

– nyilatkozta a helyszínre érkező nyomozó.
A násznép teljesen ledöbbent, képtelenek voltak megakadályozni a brutális támadást, de értesítették a rendőrséget. Végül az orosz nemzeti gárda állította meg az őrjöngő férjet, 60 napra előzetes letartóztatásba helyezték – írta a Daily Mail.

Az nyomozó szerint a férfit egyáltalán nem zavarta, hogy mindenki látja, mit csinál, sőt úgy tűnt, meg sem bánta borzalmas tettét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.