November közepéig törölték a bulikat a főváros egyik legkedveltebb koncerthelyszínén

Fotó: Csanádi Márton - Origo -
buli koncert főváros Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár 500 főig engedélyezik a rendezvényeket, a Barba Negra vezetősége úgy döntött, november 13-ig nem tartanak koncerteket.

A budapesti szórakozóhely munkatársai a Facebook-oldalukon tudatták, hogy a koronavírus-járvány második hulláma miatt november 13-ig nem tartanak koncerteket, és az addig lekötött programokat új időpontra helyezik át.

„Kedves Barátaink!

Sajnos, azt tapasztaljuk a mai világban, a vírussal kapcsolatos hírek teljesen összezavarják az embereket, és egyre erősebb a bizonytalanság érzete. Ez a helyzet nagyban befolyásolja a zenei piacot mind működés, mind pedig tervezhetőség tekintetében: zenészekre és stábokra, szervezőkre, szolgáltatókra, fesztiválokra, klubokra, a dolgozókra és a jegyvásárlókra nagyban kihat a jelenlegi egészségügyi helyzet és korlátozások. Bizonytalanság érezhető az embereken, ami a megszokott szórakozási szokásokat és a közösségben tartózkodást érinti.

A Barba Negra egyeztetett az októberi, és egészen november 13-ig tervezett programok zenekaraival, fellépőivel. Optimistán gondolkodva, egyetértésben arra jutottunk, hogy egy ilyen bizonytalan és tervezhetetlen időszakból át kell helyezni a programokat, egy reményeink szerint biztonságosabb, nyugodtabb időszakra, ahol mindenki stabilabb lesz lelkileg és nem lesz a bizonytalanság ennyire jelen.

Kérünk, hogy a koncertek változásait kísérd figyelemmel az eventekben és kövesd oldalunkat a tájékoztatásainkért! Minden esetben a jegyek érvényességéről, a visszaváltás lehetőségéről, menetéről az adott program eseményében adunk tájékoztatást" – olvasható a közleményben.

Nemcsak a Barba Negra, a Kobuci kert is bezárta kapuit, és a Budapest Park sem nyit ki már idén.

Fotó: Csanádi Márton - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.