Fájdalmas döntést hozott Balázs Klári és Korda György - nehéz szívvel engedik el

Forrás: Viasat3 -
Korda György hotel Balázs Klári bezárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda Györgynek és Balázs Klárinak a koronavírus-helyzet miatt súlyos döntést kellett hoznia.

Mióta megjelent a koronavírus, sok munkahely és vállakozás ment tönkre. Balázs Klári és Korda György is küzdöttek azért, hogy budai szállodájukat ne kelljen bezárni és a benne dolgozó alkalmazottaik ne maradjanak munka nélkül, ám úgy tűnik, mégis egy időre fel kell függeszteniük a hotel működését.

Balázs Klári és Korda György Íme, hazánk legszebb sztárpárjai sztárok Forrás: Viasat3

„Hiába lehetünk nyitva a második hullám alatt, szó szerint megszűnt a nemzetközi turizmus, és még a hazai vendégek sem igazán jönnek. Jó, ha naponta két szobánk foglalt, ugyanakkor a fenntartási költségeink nem csökkennek. Mindent megpróbáltunk, mert mi családtagként tekintünk az alkalmazottainkra, de mára kezelhetetlenné vált a helyzetünk, csakúgy mint annyi versenytársunknak. Nincs más választásunk, szüneteltetnünk kell a hotelt" - árulta el a Ripostnak Klárika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.