A 15 éves bűnöző, már 27 bűncselekményt követett el: "Tudtam, hogy börtönben végzi"

Forrás: Shutterstock -
bűnöző tinédzser bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin 15 évesen már 27 lopást követett el. Ezek között van bicikli, GPS, bankkártya, készpénz, de autó is. Az ügyész, bízva abban, hogy a fiatal észhez tér, és felhagy a bűnözéssel, mindig elengedte. Bár a tinédzsernek van családja, őt mégis kétéve intézetbe küldték, de onnan már számtalanszor megszökött. A Blikk megkereste a családot. A kép illusztrációForrás: Shutterstockmiddleon1200800Nincs itthon az öcsém, a nyomozók azt mondták, be kell vinniük 72 órára, de az már letelt, attól félek, sokáig nem engedik ki. Kevin két éve került intézetbe, de mindig megszökött. Ha visszavitték, másnap már itt volt. Anyu nem szerette, ha idejön, mert idehozta a rendőrséget. Úgy tudom, legutóbb egy Suzukit lopott el, amikor elfogták - mondta H. Zsolt a lapnak.Egyéjszakás kaland után született Kevin. Sajnos, tudtam, hogy börtönben végzi. Az apja tizenhat éves volt, amikor összejöttünk, ő már 13 éve ül rablásért, lopásért, most épp Tökölön van - mondta Kevin anyja, B. Anita, aki jelenleg nyolcadik gyermekével várandós. Az asszony így folytatta: Minél jobb voltam a fiammal, annál rosszabb lett velem. Egy hete összeállt egy annyi idős, terhes nővel, mint én vagyok. Amikor emiatt számonkértem, azt mondta, nem vagy az anyám. És másnap szó nélkül elment mellettem az utcán. De ha börtönbe kerül, akkor is látogatni fogom, hiszen az én gyerekem.  

Kevin 15 évesen már 27 lopást követett el. Ezek között van bicikli, GPS, bankkártya, készpénz, de autó is. Az ügyész, bízva abban, hogy a fiatal észhez tér, és felhagy a bűnözéssel, mindig elengedte. Bár a tinédzsernek van családja, őt mégis kétéve intézetbe küldték, de onnan már számtalanszor megszökött. A Blikk megkereste a családot.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Egyéjszakás kaland után született Kevin. Sajnos, tudtam, hogy börtönben végzi. Az apja tizenhat éves volt, amikor összejöttünk, ő már 13 éve ül rablásért, lopásért, most épp Tökölön van

- mondta Kevin anyja, B. Anita, aki jelenleg nyolcadik gyermekével várandós. Az asszony így folytatta:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.