Döbbenetes sérülés történt a Somogy megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságon. 

A vasárnap megrendezésre került meccsen történt az a szörnyű baleset, amit a hazai, Somogyvár egyik játékosa okozott. A focistát lecserélték, erre ő egy vizespalackot dobott a lelátóra, épp a kaposmérői klubvezető szemének. Hiába szállították azonnal kórházba, és műtötték meg, a bal szemére megvakult.

Nagyon rossz állapotban van, komoly fájdalmak gyötrik. Egy ásványvizes petpalackkal találták el, valószínűleg a kupak okozta a szörnyű sérülést. Az orvosai szerint pénteken elhagyhatja talán a kórházat, de – szörnyen hangzik – meg kell várni, hogy kiszáradjon a szemgolyója, amely még mindig folyik ki a szemgödörből. Csak utána kaphat üvegszemet. Sajnos, nem látogathattuk meg a koronavírus miatt bevezetett szigorítások miatt, de a családja tartja vele a kapcsolatot, próbálja mindenben segíteni – mesélte a Blikknek Csete Károly, a Kaposmérő elnöke.

Az egyik játékos lecserélése után egy vizespalackot dobott a lelátóra, ami a kaposmérői klubvezető szemét találta el (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

A második félidő derekán a vendéglátók egyik játékosa a lecserélése közben rövid szóváltásba keveredett elnökségi tagunkkal, aki az ismerősei révén jóban volt a somogyvári szurkolókkal, így a hazai nézők között foglalt helyet. A focista – miután leült a kispadra – nem bírt az idegeivel, hirtelen felpattant, s megdobta az áldozatot - mondta a kaposmérői klub első embere.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés ügyében, ismeretlen tettes ellen nyomoz.