Annak, ami a jövő héten várható hazánkban senki nem fog örülni

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiadós esőket, viharos szelet hozhat a jövő hét.

Vasárnap


Nyugat felől erősen megnövekszik, beborul az ég, és napközben a nyugati, valamint a középső tájakon már szórványosan eső, zápor is kialakul. Estétől aztán komolyabb esőzés kezdődik az említett tájakon, keleten csak néhol lehet zápor. 13 és 19 fok között alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen erősödik meg. Hidegfronti hatás kezdődik.

Hétfő


Borult időre számíthatunk, a nap első felében a nyugati és a középső tájakon sokfelé kiadós esővel. Napközben átmeneti szünet lesz, majd újra elered az eső. 11 és 17 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Forrás: Thinkstock

Kedd


Marad a szürke, borult idő. Sokfelé várható kiadós mennyiségű eső (néhol akár 30-50 mm). Néhol még a 10 fokot sem éri el a csúcsérték. Nagy területen lesz erős, olykor viharos az ÉNy-i szél. Kellemetlen idő valószínű.

Szerda


Délig csökkenő intenzitású eső, zápor ígérkezik, majd átmenetileg megszűnik a csapadék, csökken a felhőzet. Marad az erős légmozgás. 11-13°C körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök


Erősen felhős időre van kilátás, és ismét több helyen fordul elő záporeső, eső. A keleti, északkeleti szél élénk lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.