Két diákjával is szexelt a házas tanárnő, börtönbe került

Forrás: Thinkstock -
szex börtön tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura Dunker, az ohiói Bedford High School tanára beismerte, hogy két diákjával is szexelt. Az egyikükkel otthon, a másikkal az autójában. A 31 éves nő börtönbe került, ő már a második tanár az iskolában, akit hasonló bűncselekmény miatt ítéltek el.

Először tagadta a vádakat a 31 éves Laura Dunker, miszerint két diákkal is szexuális kapcsolatot létesített. Ám később beismerte, valóban lefeküdt a két fiúval, egyikükkel az otthonában, a másikkal pedig az autójában – írta a Daily Star.

Az iskolában tavaly a 45 éves Sean Williams fociedzőt is börtönbe zárták, mert ő is szexuális kapcsolatba került egy diáklánnyal.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

Dunker ellen 2019 őszén indult nyomozés, ráadásul bizonyítékok meghamisítása miatt is vádat emeltek.

A vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy a tanárnőnek valóban szexuális kapcsolata volt két fiú diákjával. Ezután azonnal menesztették, az érintett tanulók számára pedig segítséget ajánlottak fel az eset feldolgozásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.