Undorító dolgot tett a férfi a kamaszlánnyal évekig - Kiskora óta ő nevelte

Forrás: Lauren Brightwood -
nevelőapa pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves Lauren Brightwoodot négyéves kora óta neveli édesanyja párja. Ám csak most derült ki, hogy a férfi régóta lesi őt miközben fürdik.

Lauren egyik nap egy forró fürdőt vett otthonukban, amikor észrevette a mostohaapja telefonját az ajtóban. SMS-t írt édesanyjának, hogy jöjjön be azonnal, ezután kérdőre vonták Craiget, aki először mindent tagadott.

A lány anyja végül úgy döntött, rendőröket hív. A férfi ekkor bevallotta, hogy 13 éves kora óta lesi a lányt fürdés közben. A nevelőapát elítélték.

A nevelőapa 13 éves kora óta lesi Laurent fürdés közben Forrás: Lauren Brightwood

Lauren teljesen kiborult, nem tudja feldolgozni a történteket.
„Már sosem leszek ugyanaz az ember. Többé nem tudok megbízni senkiben. Pánikrohamaim vannak, depressziós vagyok, sőt már többször megfordult a fejemben az öngyilkosság gondolata" – mesélte a tinédzser.

A lány édesanyja is összeomlott, magát okolja, amiért ezt nem vette észre. A férfi négyéves kora óta neveli a kislányt, és sokszor fürdette is őt. A nő a rá sem bír nézni a családi fotókra – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.