Digitális oktatást rendeltek el egy pécsi iskolában: egész osztályok vannak karanténban

Forrás: AJARI/Ajari -
COVID-19 digitális oktatás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pécs Aktuál információ szerint digitális oktatással folytatódik az oktatás az iskolában, de csak felsős osztályok kerültek karanténba.

"A Szent Mór Iskolaközpont Gimnáziumában 6 diák esetében mutattak ki koronavírus fertőzést.

A kontaktkutatás alapján az érintett pedagógusok és osztályok esetében hatósági karantént rendelt el a Nemzeti Népegészségügyi Központ, az érintett személyek ennek értelmében hatósági karanténban vannak"

-írta közleményében az iskola igazgatója.

"A gimnázium többi osztálya esetében az oktatás gördülékeny biztosítása érdekében digitális oktatást rendelt el az EMMI 2020. október 13-tól október 16-ig. A nevelőtestületből egy pedagógus fertőzése miatt egy felsős osztály került járványügyi megfigyelés alá, a digitális oktatás az ő esetükben is biztosított.

Intézményünkben a folyamatos napközbeni felületfertőtlenítés, a tanulók és dolgozók számára gyakori kézfertőtlenítés, a reggeli érkezési hőmérsékletmérés és a közösségi terekben a kötelező maszkhasználat mellett a tanórákon is bevezettük a kollégákat, felsős és gimnazista tanulókat érintő állandó maszkhasználatot."

Forrás: AJARI/Ajari

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.