Folytatódik a botrány: pszichológushoz fog jár az énekes által megvert fiatal fiú

pszichológus Gulyás Roland verés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról a Life.hu is beszámolt, Gulyás Roland az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorának felfedezettje bántalmazta szeretője kamaszfiát. A botrány nem csitul, a fiúnak pszichológusra van szüksége.

Gulyás Roland ököllel ütötte meg szeretője 17 éves fiát, amikor nem halkította le a tévét. A fiú nem tudja túltenni magát a történteken, pszichológushoz fog jár.

Gulyás Roland Forrás: Facebook, Gulyás Roland

"Úgy tudom, a fiú kedden volt kontrollon, kiszedték a varratokat, majd azt mondták, szépen gyógyul. Már tud enni, aludni, sőt, nincs szüksége állandóan fájdalomcsillapítókra sem. Lelkileg viszont nincs jól. Nem elég, hogy Roland családja a közösségi oldalon próbálja úgy beállítani az esetet, mintha a kamasz lenne a hibás, folyton bevillannak neki a szörnyű emlékek. Szegény fiú azon gondolkozik, pszichológushoz fordul, hogy feldolgozhassa a történteket. Nem csoda, hogy nehezen teszi magát túl rajta, mivel az édesanyja sem az ő pártját fogja, inkább a szerelmét védi, ami számára óriási csalódás. Úgy tudom, a fiú a nagyszüleihez költözött, náluk lakik most, és azt beszélik, a nő sem marad a lakásban" - mesélte a Blikknek egy közeli ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.