Péntekig biztosan marad az esős, borús, őszies időjárás

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső időjárás előrejelzés köpönyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kellemes őszi hétvége után esővel, zivatarral érkezett meg a hétfő. Az előrejelzések alapján péntekig biztosan marad a csapadékos időjárás.

A mai nap folyamán bár délnyugat felől csökken a felhőzet, az északi tájakon estig borult marad az idő és itt további eső, zápor, a hegységekben akár havas eső is várható. Az ország nagy részén 13-18, az északi részen 10-12 fok között alakul a hőmérséklet. A délnyugati szél megerősödik - írja a Köpönyeg.

Péntekig marad az esős, hideg időjárás Fotó: Csudai Sándor - Origo

Csütörtökön délnyugat felől újra beborul az ég, többféle számíthatunk esőre. A hőmérséklet csúcsértéke 9 és 20 fok között mérhető majd. Az északi, majd az északnyugati szél megerősödik.

Pénteken is marad a felhős időjárás, Az északnyugati térségben többhelyen, másutt elszórtan várható eső, zápor, zivatar. 14-15 fok közül alakul a hőmérséklet.

A hétvégén marad a felhős, borult égbolt, viszont már csak néhány helyen, elvétve számíthatunk csapadékra.

Az északnyugati szél gyakran lesz élénk. Reggelente 0-7, délutánonként 10-16 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.