Nem örülhetünk az időjárásnak: köd, eső és erős szél vár ránk

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
eső időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napok időjárása sem lesz szívderítő: ködös, borongós napokra számíthatunk. 

Péntek

Erősen felhős lesz az ég. Az ÉNy-i tájakon többfelé, máshol szórványosan várható eső, zápor. A Duna-Tisza-közén zivatar is kitörhet. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk. Reggelre sok helyen válik párássá, foltokban ködössé a levegő. A hőmérséklet csúcsértéke 11 és 17 fok között alakul.

Ködös időre számíthatunk Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Szombat

Marad az erősen felhős ég, a borongós időjárás. A Dunántúlon már előbukkanhat a nap, de főleg a Dunától keletre még szórványosan valószínű záporeső. Nagy területen lehet erős az északnyugati szél. 9 és 15 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap

Változóan felhős, nyugodt őszi időre van kilátás. A reggel még élénk északnyugati légmozgás délutánra mérséklődik. Esetleg keleten fordul elő zápor. Reggel 0-6, délután 9-14 fok várható.

Hétfő és kedd

Reggelente párás, foltokban ködös lesz a levegő. Napközben változóan felhős idő ígérkezik, csapadék nem várható. Reggelente 4-5, délutánonként 13-14°C körül alakulhat a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.