Testvérek terrorizálták a kispesti villamos utasait: egy utas komolyan megsérült

Forrás: Shutterstock -
ikrek 42-es villamos megverte hármas ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hármas ikrek belekötöttek az utasokba, inzultálták és lökdösték őket a 42-es villamoson. Az egyik utas 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A kispesti rendőrök rövid időn belül elfogták annak a bandának a három tagját, akik bántalmazták a 42-es villamos utasait. Az egyik elkövető, egy 16 éves fiú megütött egy fiatal férfit is, aki emiatt elesett. Ezután kitépte egy nő füléből a fülhallgatót, majd őt is inzultálták.

A megütött sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A fiatalok – a 16 éves hármas ikrek és a 24 éves G. Mónika – a villamosvezetővel is konfliktusba kerültek, majd leszálltak a járműről és különböző irányba távoztak. A kiérkező rendőrök rövid időn belül elfogták G. Mónikát és a hármas ikrekből két fiút, majd előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók az elkövetőket csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 16 éves ikertrió harmadik testvérét, Balogh Dezsőt még keresik a rendőrök - írja a 19.kerulet.ittlakunk.hu

Forrás: Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.