Gelencsér Timi fájdalmak között készül a Dancing with the Stars második élő show-jára

instagram.com/timell -
Dancing with the Stars Gelencsér Timi fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the stars első élő show-ja hatalmas sikert aratott mind a zsűri mind pedig a nézők körében. Nem is csoda, hogy a párosok gőzerővel kapcsoltak rá a készülődésre, hogy még jobb formájukat nyújtsák a második élő show-ban. A próbák alatt azonban Gelencsér Timi megsérült...

Gelencsér Timi és párja is éjt nappallá téve készülnek a szombati megmérettetésre, ám a próbák alatt történt egy kis baj: Timi vádlija nem bírta a kiképzést; az egykori szépségkirélynő gyógyszerekkel vészeli át a felkészülést.

Gelencsér Tími instagram.com/timell

„Pokolian fáj a bal vádlim, ami annak köszönhető, hogy olyan koreográfiánk van, ami extrán terheli. A bal lábam az ugró lábam, tehát bármilyen ugrást csinálunk, arról ugrom el. Nagyon készülünk az adásra, nincs pihenő, szeretnénk jól teljesíteni. Sajnos a folyamatos terhelésnek ez lett az ára" - mesélte a Ripostnak Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.