Darnózseli gyilkosság: a tettes testvérére is börtönbüntetés vár

gyilkosság feleség darnózseli hentes börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
N. Jánost 21 év fegyházbüntetésre ítélték, miután kiderült, kegyetlenül meggyilkolta feleségét. Most azonban a nővérét is börtön fenyegeti, hiszen hazug vallomásaival próbált alibit biztosítani az öccsének.

Közvetlen családtagként joga lett volna megtagadni a vallomást, erre pedig többször is figyelmeztették ám ennek ellenére kétszer sem élt ezzel a jogával – nyilatkozta a Borsnak dr. Gál András, az áldozat családjának jogi képviselője. Azt, hogy valójában a nő miért nem élt ezzel a lehetőséggel nem tudni.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A gyilkos férfinak két nem fogadott hívása volt a testvérétől a gyilkosság idején. Így a kiderült, hogy nem egy helyen tartózkodtak, de a nő többször is azt állította, hogy a férfi nála volt. Ennek okán hamis tanúzás miatt hamarosan eljárást indítanak ellene. Ennek a büntetési tétele 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztés is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.