Gyerekgyilkos: Rettegett, hogy a bíróság az apának ítéli lányait, ezért megölte őket

gyilkosság öngyilkos öngyilkosság anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű dolog történt Bécsben, egy édesanya megölte három kislányát, mivel attól tartott, hogy a hatóságok volt párjának ítélik a gyerekek felügyeleti jogát.

A 31 éves nepáli származású nő kegyetlenül megfojtotta a 8 hónapos, 3 és 9 éves kislányát. A volt párja ellen távoltartási végzés volt érvényben, ami szeptember végén lejárt. Az asszony pedig rettegett attól, hogy a bíróság az elkövetkezendő válás esetén a volt párjának ítélnék a lányok felügyeleti jogát, ezért úgy döntött, inkább meggyilkolja a gyerekeket - írja a Mirror.

Forrás: Shutterstock

A kegyetlen édesanya értesítette a rendőrséget, majd a diszpécsernek elmondta, hogy megölte a lányait, illetve magával is végezni akart. A sürgősségi szolgálat munkatársai először az édesanyát találták meg a lakásban, ám nem volt életveszélyes állapotban. A 8 hónapos és 3 éves lányt holtan találták a lakásban. A 9 éveset a kórházban próbálták újraéleszteni, de sikertelen volt. A nőt őrizetbe vették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.