Eltévedt buli után a lengyel turista, ezért ellopott egy autót Hajdúszoboszlón

Forrás: Police.hu -
Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lengyel férfi nem mindennapi módon zárta a nyaralását Hajdúszoboszlón. Nem talált vissza a szállására az ittas turista, ezért elkötött egy kisteherautót, és az árokba hajtott.

Egy kisbolt alkalmazottja tett bejelentést arról, hogy vérző sérülésekkel bement hozzájuk egy külföldi és angolul segítséget kért tőlük. A férfi eltévedt és nem talált vissza a szállására. Mire a járőrök odaértek a lengyel állampolgár már elment. Nem sokkal később újabb bejelentés érkezett, ezúttal azonban egy árokba borult kisteherautóról. A rendőrök senkit nem találtak a járműben, viszont azonnal eszükbe jutott az eltévedt külföldi a vérző sérüléseivel. Keresni kezdték a férfit, aki időközben visszatalált a szálláshelyére, azonban nem pihenhette ki az éjszaka fáradalmait, mivel a járőrök felébresztették, és előállították a rendőrkapitányságra - írja a Police.hu

Forrás: Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.