Ilyen változás várható a héten hazánkban: itt vannak a részletek

Forrás: Shutterstock -
időjárás október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a múlt héten folyamatosan esett az eső, most melegedésre és szárazabb idője számíthatunk. 

Kedd
A hajnali párásság megszűnése után változóan felhős időre számíthatunk. A legtöbb napsütés a középső tájakon várható. Eső nem lesz. A déli szél megélénkül. Reggel -1 és +6, délután 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda
Északkeleten réteg-, míg az ország nagy részén fátyolfelhők zavarják a napsütést. Csapadék nem alakul ki. A déli szél nagy területen lesz erős, olykor viharos. Több fokkal melegebb levegő áramlik hazánk térségébe: 15 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Forrás: Shutterstock

Csütörtök
Változóan felhős idő lesz,több helyen tartósabban megmarad a rétegfelhőzet. Esetleg néhol lehet szitálás. 14 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek
Hajnalban többfelé lesz párás, foltokban ködös a levegő. Napközben felhős időre van kilátás, ám gyenge szitálás csak néhol fordul elő. Az északnyugati szél fokozatosan megélénkül.

Szombat, vssárnap
Gyakran lesz erősen felhős az ég. Elszórtan zápor, eső is előfordulhat. Szombaton többfelé megerősödik az északnyugati szél. A hőmérsékletben nem lesz változás, maradhat a 15-17°C körüli maximum.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.