Müller Cecília nélkül zajlott az operatív törzs tájékoztatója: ez derült ki az elhunytakról

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Operatív Törzs Müller Cecília koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Cecília nélkül zajlott az operatív törzs szokásos tájékoztatója a koronavírus magyarországi helyzetéről. 

Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos tájékoztatóját a koronavírus aktuális helyzetéről hazánkban, annyi különbséggel, hogy Müller Cecília ezúttal nem volt jelent. Elmondták, az országos tisztifőorvos hivatali elfoglaltságai miatt volt kénytelen távol maradni. Őt Galgóczy Ágnes, az NNK osztályvezetője helyettesítette - írja a Blikk.

Müller Cecília ezúttal nem volt jelen a tájékoztatón Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Elmondta, az 1259 elhunyt 6 százalékának semmilyen alapbetegsége nem volt. Hozzátette, a magyarországi halálozások száma nem több, mint az elmúlt 10 évben. Azt is elmondták, hogy rendelkezésre állnak az influenza elleni védoltások, és mivel ez egy változékony vírus, minden évben más-más törzsek kerülnek be, a WHO megállapítása alapján. A 3 és a 4 komponensű oltóanyag is hatékony. Az oltás mindenki számára ingyenes, és a háziorvosnál igényelhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.