Pozitív lett a Szent János Kórház igazgatójának koronavírustesztje

Takács Péter Szent János Kórház koronavírus pozitív teszt főigazgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pozitív lett az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő főigazgatójának, Dr. Takács Péternek a koronavírustesztje. A hírről  a kórház közösségi oldalán számoltak be. 

A kórház Facebook oldalán olvasható a bejegyzés, amelyben arról is tájékozodhatunk, hogy a kórház szigorú járványvédelmi protokolljának köszönhetően Dr. Takács Péternek az intézményben szoros kontaktja nincsen, tünet-, és panaszmentes, a következő 10 napban otthoni munkavégzés keretein belül látja el a feladatait.

"Pozitív lett Dr. Takács Péter Covid tesztje

Az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő főigazgatóján október 20-án reggel koronavírus tesztet végeztek, melynek pozitív eredményéről a kora esti órákban értesült. A kórház szigorú járványvédelmi protokolljának köszönhetően Dr. Takács Péternek az intézményben szoros kontaktja nincsen, tünet-, és panaszmentes, feladatait a következő 10 napban otthoni munkavégzés keretein belül látja el"

- olvasható a kórház Facebook oldalán közzétett posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.