Így él most az apa, akinek feleségére zuhant az öngyilkos férfi Újbudán

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság öngyilkos özvegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus fordulatot vett Bronz Gábor élete, amikor nyáron elveszítette feleségét és gyermekei édesanyját. Az iszonyatos gyász legnehezebb szakaszán már túl van, és tudja, az életnek folytatódnia kell.

A kétgyermekes édesapa nyáron özvegyült meg, amikor egy öngyilkos férfi egy emeletes ház 14. emeletéről pont az utcára kilépő feleségére zuhant Újbudán. Erzsébet a helyszínen szörnyethalt.

Gábor is a helyszínen volt, felesége a kezei között halt meg. Kisfiuk, a három és fél éves Márton közvetlen közelről nézte végig, ami az édesanyjával történt. Az akkor féléves kishúga, Boglárka pedig a babakocsiban volt.

„Bármilyen furcsán is hangzik, de tudomásul kellett, hogy vegyem: az élet megy tovább. Az emberi lélek egy fantasztikus szerkezet, a legnagyobb fájdalomból is képes, ha nagyon lassan is, de kigyógyulni. Ma már nem tölti ki minden pillanatomat a gyász, miközben pontosan tudom, hogy soha semmi nem lesz már olyan szép és tökéletes, mint Erzsébettel volt. Ma már nem tartom közhelynek, hogy az idő begyógyítja a sebeket. Természetesen a kisfiam és én is rendszeresen járunk pszichológushoz, a szakember rengeteget segít mindkettőnknek. Most már azt is ki merem mondani, hogy egyszer még lesz új párom, ami nekem legalább annyira jót tesz majd, mint a gyerekeknek. Azzal is számolok, hogy valószínűleg olyan hatalmas érzéseket nem fogok már senkivel megélni, mint Erzsébettel, de ennek a felismerése nem zárja ki, hogy párkapcsolatom legyen" - nyilatkozta az özvegy a Blikknek.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

„Márton nagyon szereti az óvodát, és a legnagyobb boldogságomra egyre többet mosolyog. Nagyon féltettem őt, mert rettentően anyás volt, de fantasztikus bölcsességgel viseli a helyzetet. Erősen hiszem, hogy egyszer még teljes családban élhet majd, hiszen az lenne neki a legjobb. Persze, az édesanyja emlékét mindig ápolni fogjuk – mondta Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.