Ilyen lesz az idő a következő napokban: erős szél, köd és eső is lesz

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
eső időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban nem kényeztet el bennünket az időjárás. 

Péntek

Október 23-án, nemzeti ünnepünk napján az ország északi felén erősen felhős, párás időre számíthatunk; míg délen változóan felhős lesz az ég, némi napsütéssel. A délnyugati szél néha megélénkül. 14 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat

Délutánig erősen felhős lesz az ég, elszórtan kisebb eső is kialakul. Délután aztán északnyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk, néhol erős. A hőmérséklet reggel 6-12, délután 15-19°C között valószínű.

Ködös, esős és szeles idő is lesz - Képünk illusztráció Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

Vasárnap

Hajnalra több helyen képződik köd, mely a délelőtt folyamán feloszlik. Napközben délkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg délkeleten eső, záporeső is kialakul. Az északkeleti, majd a délkeleti szél megélénkül. 16 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Hétfő

A nap első felében erősen felhős lesz az ég, főleg keleten kisebb esők is előfordulnak. Délután délnyugat felől csökken a felhőzet. 13 és 17°C közé gyengül a felmelegedés.

Kedd

Erősen felhős, párás, csendes őszi időre van kilátás. Kisebb eső, szitálás előfordulhat. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.