Kiderült, hova tűnt és mit csinált Friderikusz Sándor az elmúlt években: ezzel foglalta el magát

Forrás: facebook/Friderikusz Közösség -
Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sportolni is elkezdett.

Friderikusz Sándort négy éve nem láthatták a nézők a képernyőn, ám most saját műsorral tér vissza az egyik kereskedelmi csatornán, habár a forgatásokat a koronavírus miatt egy időre szüneteltetni kellett. A műsorvezető elárulta, hová tűnt és mit csinált az elmúlt években, melyeket a nyilvánosságtól távol töltött.

Friderikusz Sándor Forrás: facebook/Friderikusz Közösség

"Négy év? Fel sem tűnt, egy pillanat volt az egész. Átaludtam, átutaztam, átéltem az egészet. (...) Teljesen természetes, ugyancsak természetes részem, hogy nem kell mindig szerepelni" - árulta el a Fókusznak. Sokat olvas, zenét hallgat és napi szinten követi a híreket és a nezetközi televíziós műsorokat. Imád késő éjszakáig sorozatokat nézni.Friderikusz azt is elárulta, hogy a tévéműsor előtt komolyan elkezdett sportolni. "Minden nap lefutottam kétszer 3 kilométert, ami azért nekem ebben az életkorban már nem kis teljesítmény" - hozátette, étkezését is átalakította, de nem viszi túlzásba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.